TECSOFT

De samenwerking met Ad is als het maken van een mooie reis… 

Stel je voor dat je een geweldig logo hebt voor je nieuwe product en je wilt die afbeelding tot leven brengen in een levensgrote 3D visualisatie. Hoe ga je dat doen? Kan iemand ons daarbij helpen? Ja dus, er blijken mensen te zijn die daar hun vak van hebben gemaakt. Ad heeft ons geholpen en dat was een heel mooie reis naar een geweldig resultaat.

We hadden geen einddoel, wel wisten we zeker dat we de mooiste eindbestemming wilden bereiken. En dan komen er vragen zoals: Wat is dat 'mooiste'? Hoe leg ik dat uit? We hadden wel een plaatje, gedachten, ideeën en een gevoel bij een beleving.

Ad schoof vol enthousiasme bij ons aan om naar onze gedachten te luisteren. Stelde vragen, wilde zeker weten dat hij begreep wat we bedoelden en maakte reisplannen. Welke mogelijkheden zijn er, waar kun je naartoe. Stap voor stap zijn we die reis samen gaan maken. Hij gaf ons telkens voorzetjes over hoe je een gevoel kunt maken, een beleving kunt vertellen en welke materialen daarbij passen.

Tijdens onze reis hebben we allerlei tussenstations aangedaan. Prachtige tussenstation, maar ook minder geslaagde plekjes kwamen langs. Toch bleken ze allemaal een functie te hebben. Mogelijkheden en onmogelijkheden werden duidelijk. Tja, soms wilden we teveel, was het resultaat niet praktisch voor ons doel of zou het teveel gaan kosten. Ad kon goed aangeven als iets niet aan onze gezamenlijke verwachtingen voldeed.

We beleefden het hele proces met Ad als een mooie reis, vol passie en aandacht. Uiteindelijk hebben we een geweldige 3D visualisatie van ons logo, maar ook zijn de iconen uit onze huisstijl in de visualisatie opgenomen, met een bijpassende bekisting voor het vervoer.

Als wij weer ideeën hebben, beginnen we met Ad te bellen en te vragen of hij zin heeft in een reisje.

Hanneke Rens

directeur TecSoft B.V.