Ateliers Den Bosch: Glas-in-Lood & Glaskunst Expertise in het Hart van ‘s-Hertogenbosch

Ateliers Den Bosch

Hoe het werkt

Zoekt u een artistieke hub gespecialiseerd in glaskunst in Den Bosch? Ateliers Den Bosch staat centraal voor alles wat met glas-in-lood en glaskunst te maken heeft. Gevestigd in het dynamische centrum van 's-Hertogenbosch, zijn wij de plek waar traditie en hedendaagse glaskunst samenkomen.

Ateliers Den Bosch

Ateliers Den Bosch is niet zomaar een atelier; het is een centrum van uitmuntendheid in glas-in-lood en glaskunst. Of u nu een kunstenaar bent die op zoek is naar de perfecte plek om te werken, of iemand die de wonderen van glaskunst wil ontdekken, Ateliers Den Bosch verwelkomt u. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een bezoek!

 • 2020

  Waarom Ateliers Den Bosch voor uw glaskunst?

  1. Specialisten in Glaskunst: Onze ateliers zijn de thuishaven van experts in glas-in-lood en moderne glaskunsttechnieken, waardoor we unieke kunstwerken creëren die zowel traditioneel als innovatief zijn.
  2. Inspirerende Gemeenschap: Bij Ateliers Den Bosch vindt u een gemeenschap van gelijkgestemde glaskunstenaars die hun passie en technieken delen, wat zorgt voor een voedingsbodem van innovatie en creativiteit.
  3. Perfect Gelegen: In het hart van Den Bosch zijn we niet alleen gemakkelijk bereikbaar, maar ook omgeven door de rijke cultuur en geschiedenis van de stad, wat extra inspiratie biedt voor onze glaskunstenaars.
  4. Workshops en Tentoonstellingen: Naast het bieden van ruimte voor creatie, organiseren we ook gespecialiseerde workshops in glaskunst en tentoonstellingen waar onze kunstenaars hun meesterwerken kunnen tentoonstellen.

Heeft u nog vragen?

Neemt u voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.