Al 8 jaar de verbindende factor

Wat 8 jaar geleden begon, met een kantoor aan huis en een klein oventje in de schuur, is uitgegroeid tot een professioneel glasatelier op een inspirerende hot spot in hartje Den Bosch. Terugkijkend is het een bijzonder mooi avontuur geworden. Wie had dat durven dromen?

Het was tijd om zelfstandig te worden, op eigen benen te staan en zelf de koers te bepalen. Alle kennis was aanwezig om die stoute schoenen aan te trekken. KunstRegie werd geboren. Aan zelfvertrouwen geen gebrek, maar wat was het spannend! Zou het lukken, een eigen klantenkring op te bouwen, projecten te boeken, financiële zekerheid te verwerven?

Het kantoor thuis bleek bij de eerste opdracht al te klein, er werd genoten en om gelachen, er moest een werkplaats komen. Via via werd de gelegenheid gecreëerd om in Den Bosch te starten in de Vughterstraat. Wow… was het niet wat groot? Het voelde goed, dus tussen de bedrijven door werd er druk geklust om van de ruimte een echt glasatelier te maken. De omgeving keek soms wat argwanend toe, hun geduld werd op de proef gesteld.

Maar het zelfvertrouwen was aanstekelijk, de buurt was tot steun. Contacten werden gelegd, risico’s genomen en kansen gegrepen. Mooie opdrachten volgden, kleine en grotere, de continuïteit groeide. Kunstenaars kwamen kennismaken met glas, enkelen snuffelden wat, anderen verbleven in residentie of claimden hun eigen plek. KunstRegie als leerbedrijf zag verschillende stagiaires komen en gaan, en sommige bleven. Het netwerk breidde uit, er werden meer projecten gegund en medewerkers aangetrokken.

Dit geluk te mogen delen met medewerkers en werknemers, en de samenwerking met kunstenaars en opdrachtgevers, staan in dit succesverhaal voorop. Het streven naar bloei in plaats van groei en het verbinden van mensen, projecten, opdrachtgevers en kunstenaars, een werkplaats als verbindende factor, daar lag 8 jaar geleden het verlangen. Nu werken we samen en maken het samen.

Samen maken we KunstRegie!

Comments are closed.