KunstRegie – Hét Atelier voor Glaskunst in Vughterstraat ‘s-Hertogenbosch

Vughterstraat 's-Hertogenbosch

Hoe het werkt

Zoekt u een expert in de Vughterstraat 's-Hertogenbosch voor uw glaskunst? KunstRegie is het adres voor al uw behoeften rondom glas-in-lood, glas-appliqué en moderne glaskunst. Als trots bedrijf gevestigd in het hart van 's-Hertogenbosch, bieden we een scala aan diensten voor vastgoedeigenaren, kunstenaars, particuliere klanten en culturele instellingen.

Vughterstraat 's-Hertogenbosch

KunstRegie in de Vughterstraat 's-Hertogenbosch is meer dan zomaar een atelier; het is een samensmelting van traditie, passie en vakmanschap. Of u nu op zoek bent naar een uniek glaskunstwerk of de restauratie van een erfstuk, wij staan klaar om u te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de magie van glaskunst bij KunstRegie.

  • 2020

    Wat maakt KunstRegie in Vughterstraat 's-Hertogenbosch zo bijzonder?

    1. **Passie voor Erfgoed en Cultuur:** Wij hebben een speciale connectie met de cultuur en erfgoed van 's-Hertogenbosch. Daarom werken wij samen met beheerders van cultureel erfgoed voor het onderhoud en de restauratie van glaskunst.

    2. **Restauratie-expertise:** We zijn niet alleen goed in het maken van nieuwe glaskunstwerken, maar ook in de restauratie van oude meesterwerken. Onze experts kunnen de eerste tekenen van slijtage identificeren, vaak gedetecteerd door de Monumentenwacht, en zorgen voor tijdige restauratie.

    3. **Moderne Technieken Ontmoeten Traditie:** Bij KunstRegie combineren we traditionele technieken zoals grisailles en brandschilderingen met moderne glasbewerkingstechnieken om hedendaagse glaskunstwerken te creëren.

Heeft u nog vragen?

Neemt u voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.