Bewerkingen

BEWERKINGEN

Bewerking diensten

 Brandschilderen op glas is een eeuwenoude techniek, die al sinds de Middeleeuwen wordt toegepast. Het is een bewerkingstechniek waarbij speciale verven op glas worden aangebracht en ingebrand, om met name glasvensters van illustraties te voorzien.

Brandschilderen

Brandschilderen op glas is een eeuwenoude techniek, om met name glasvensters van illustraties te voorzien.

Zeefdrukken

Zeefdrukken is een druktechniek die van origine gebruikt wordt voor grafische doeleinden, waaronder textielbedrukking, affiches en kunstdrukken op papier.

Zandstralen

Zandstralen is een bewerkingstechniek waarmee afbeeldingen op glas kunnen worden aangebracht. Op deze manier voorzien we vlakglas van decoraties.

Smelten / Fusen

Specifiek met glaspoeders en dergelijke illustraties/figuraties aanbrengen

Glas bewerking Blog

Hier ontvangt u het laatste nieuws en updates op het gebied van restauratie werkzaamheden.

Al 8 jaar de verbindende factor

Wat 8 jaar geleden begon, met een kantoor aan huis en een klein oventje...

Aquarelleren met glas

Voor een work-in-progress experimenteren de glazeniers van KunstRegie momenteel met het versmelten van glaspoeders....

Projecten

Onderstaande foto’s geven een beeld van onze werkzaamheden in nieuwbouw projecten, verbouwingen, renovaties, restauraties, herbestemmingen en herdenkingen.

KunstRegie werkt in opdracht van kerkgenootschappen, restauratie aannemers, architecten, interieurarchitecten, interieurglasspecialisten en vlakglas- en glasservice bedrijven.

Kunstenaars en designers kunnen hun glaskunstwerken in het atelier realiseren, waarbij zij ondersteund worden door ons deskundige team van glazeniers en waarbij KunstRegie het project van productie tot montage begeleidt. Verder voert KunstRegie werkzaamheden uit voor particuliere woningbezitters, stichtingen, musea en beheerders van monumenten.

Heeft u nog vragen?

Neemt u voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.